Történetünk

Alapítóink elsőként az Y Generáció Iskolaszövetkezet létrehozásával, a jövő nemzedék munkavállalóinak segítettek a megfelelő szakmai fejlődésben, minőségi diákmunkák szervezésével.

Sikerünket alátámasztja, hogy mára közel 500 partnernek közvetítünk havi szinten 3000 minőségi pályakezdő munkaerőt. A sikereken felbuzdulva, szolgáltatásaink körét kibővítettük a munkaerőpiacra visszatérő nyugdíjasoknak is, A sikereken felbuzdulva, szolgáltatásaink körét kibővítettük a munkaerőpiacra visszatérő nyugdíjasoknak is, ahol már több mint 2000 emberhez jutnak el legfrissebb álláslehetőségeink.

Küldetésünk

Segítünk a fiatal munkavállalóknak céljaik elérésében. Változatos munkalehetőségeket kínálunk pályakezdőknek, szakmai tapasztalattal rendelkezőknek iskolai tanulmányaik alatt. Hidat képezünk a motivált diákok és a megbízható munkaadók közt.

Emellett az öregségi nyugdíjban részesülő korosztály számára is szolgáltatunk, hogy szaktudásukat és szakmai tapasztalatukat nyugdíjas éveik alatt is használhassák.

Feladatunk a pályakezdők, illetve a szakmai tapasztalattal rendelkezők és a Munkaadók közötti kapcsolatfelvétel kialakítása. Feladatunk, hogy összekössük a motivált diák és nyugdíjas Munkavállalókat megbízható Munkaadókkal.

Csapatunk

Csapatunk minden tagja az Y és Z generáció tagja, így a gyors, hatékony kommunikáció a sikerünk egyik kulcsa. Fontosnak tartjuk, hogy minden munkatársunk jól érezze magát, ezért munkanapokon kívül is sok közös programot szervezünk.

Nincs két ugyanolyan napunk, így a befásulás nem jellemző ránk. Állatbarát iroda vagyunk, így semmi akadálya, hogy kiskedvenced is veled tartson a munkába

Az oldal sütiket (cookiekat) alkalmaz a felhasználói élményt növelésének érdekében.